Köszöntő

Tisztelt Látogatók!
Kedves Érdeklődők!

Szászvár polgármestereként sok szeretettel köszöntöm nagyközségünk honlapján! Ez a honlap Önöknek készült, ezért igyekeztünk úgy kialakítani az új felületet, hogy egyértelmű, hasznos és naprakész információkat adjon településünkről. 

Vegyszeres gyomirtás a MÁV vasútvonal hálózatán

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV ZRT megkezdi Pécs Területi Igazgatóság működési területén a nyíltvonali vegyszeres gyomirtás II. ütemét a csatolt excell táblázat szerint.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Címzetteket, hogy

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Szászvár Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet
az alábbi ingatlanok értékesítésére:
Szászvár belterület 212/12. hrsz.-ú, „kivett" beépítetlen terület megnevezésű, 935 m2 alapterületű, természetben 7349 Szászvár, Hársfa utcai összközműves ingatlan
A legkisebb ajánlható ár: 2.000.000,- Ft.
Szászvár belterület 212/14. hrsz.-ú, „kivett" beépítetlen terület megnevezésű 942 m2 alapterületű, természetben 7349 Szászvár, Hársfa utcai összközműves ingatlan
A legkisebb ajánlható ár: 2.000.000,-Ft.
A nyertes pályázó az az ajánlattevő lesz, aki a pályázati feltételeknek megfelel és a pályázati eljárásban a kikiáltási árhoz képest a legmagasabb összegű ár megfizetésére tesz ajánlatot.
 

TÁJÉKOZTATÁS

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ezúton tájékoztat minden érdeklődőt, hogy elkészítette a Natura 2000 hálózat részét képező HUDD200030 jelű, Mecsekelnevezésű kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület fenntartási tervének tervezetét.

Tájékoztatás tűzvédelmet érintő norma módosulásról

2020. december 2-án megjelent a veszélyhelyzet ideje alatt alkalmazandó, levegőminőséggel összefüggő szabályokról szóló 549/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet:

ÉRTÉKESÍTÉSI PÁLYÁZATOK

A Nemzeti Földalapról a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében, a Magyar Állam tulajdonában és az NFK tulajdonosi joggyakorlási körében álló, tíz hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

HIRDETMÉNY

Táv-gyógyszerfelírás

Tisztelt Lakosság!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az orvos-beteg találkozások csökkentése érdekében döntött a Telemedicina szolgáltatásainak fenntartása mellett.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a táv-gyógyszerfelírás szolgáltatása, továbbá a távkonzultáció lehetősége is megmarad az egészségügyben, miután megjelent az erről szóló rendelet a Magyar Közlönyben (33/2020. (IX. 16.) EMMI rendelet).

Közlemény az étkezést igénybe vevők részére történő számlázásról, fizetésről

2020. év szeptemberétől gépi számla kerül kiállításra az étkezést igénybe vevők részére, vonatkozik ez a gyermek étkezőre, valamint a szociális étkezőre is. Minden számla átutalásos számlaként kerül kiállításra, melyet készpénzben is be lehet majd fizetni.

Oldalak

Feliratkozás szaszvar.hu RSS csatornájára