Kormányablak busz

A Baranya Megyei Kormányhivatal által működtetett kormányablak busz a következő időpontokban és helyszíneken várja az ügyfeleket a Komlói Járási Hivatal illetékességi területén:

2020. február 03. (hétfő), február 20. (csütörtök)

2020. március 02. (hétfő), március 19. (csütörtök), március 30. (hétfő)

2020. április 16. (csütörtök), április 27. (hétfő)

2020. május 14. (csütörtök), május 25. (hétfő)

2020. június 11. (csütörtök), június 22. (hétfő)

Szászvár 12,15 - 13,15 (Bányász park)

A kormányablak buszban - a korábban már megszokott ügysegédi szolgáltatások (ápolási díj, időskorúak járadéka, aktív korúak ellátása, közgyógyellátás) mellett - lehetőség van például a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői  engedéllyel  kapcsolatos  ügyintézésre, ügyfélkapu-regisztrációra  is. A  speciális járműben két munkaállomás, ezekhez kapcsolódóan beépített fényképezőgép, nyomtató és szkenner teszi lehetővé a helyben történő ügyintézést. Az ügyintézést   tapasztalt kormányablak    szakügyintéző,    valamint    települési    ügysegéd    segíti.     A   busz akadálymentesített, így mozgássérült ügyfelek fogadására is alkalmas.

A kormányablak buszon bankkártyával történő fizetés biztosított.

Felhívjuk a figyelmet, hogy elkészült okmányok átvételére, illetve gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézésre továbbra is csak a kormányablakokban tudunk lehetőséget biztosítani.