Közlemény az étkezést igénybe vevők részére történő számlázásról, fizetésről

2020. év szeptemberétől gépi számla kerül kiállításra az étkezést igénybe vevők részére, vonatkozik ez a gyermek étkezőre, valamint a szociális étkezőre is. Minden számla átutalásos számlaként kerül kiállításra, melyet készpénzben is be lehet majd fizetni. Készpénzes fizetésreSzászvár Nagyközség Önkormányzat pénztárában lesz lehetőség minden hónap 15. napjáig ügyfélfogadási időben. 

A hiányzások nyilvántartásának vezetésére kijelölt személyek:

-          óvoda és iskola esetén Váncsáné Kővári Andrea,

-          bölcsődei hiányzás esetén Koprivanecz Magdolna.

 A számlázással kapcsolatban kérjük a szülőket, hogy vagy az intézményektől kapott papír alapú nyilatkozatot, vagy a szaszvar.hu oldalon található gyermekétkeztetés űrlapot töltsék ki. A számlázás zavartalan átállása miatt ez elengedhetetlen. Az adóazonosító megadása nem kötelező, ahogyan a bankszámla adatok megadása sem. Ugyanakkor munkánkat segíti, hogy egy rossz hivatkozási számra történő utalásnál a beazonosíthatóság könnyebb legyen.

A készpénzes fizetést igénybe vevők a számlát helyben, fizetéskor kapják kézhez. Azok, akik átutalással szeretnék kiegyenlíteni a térítési díjat, azoknak szintén papír alapon - igény esetén emailben - kerül megküldésre a számla.

Szászvár, 2020. június 15.

                                                                                               Vidák Krisztina s.k.
polgármester